Viinerit

Kaikki viinerimme myydään kappaleittain irtonaisena tai 2kpl/pkt.

Vaniljaviineri

Wienereiden tyylikäs klassikko. Päällä vaniljakreemitäyte ja valkoista pomadaa.

Laktoositon.

Kuningasviineri

Kuninkaallinen ylpeytemme jo vuosikymmenten ajan.  Mustikkaa ja vaniljakreemiä, murotaikinaa ja viinertaikinaa –näistä aineista on tämä viinerimaailman hallitsija leivottu. Laktoositon.

Manteli-kinuskiviineri

Tässä viinerissä on Vilénin omalla reseptillä valmistettua herkullista mantelitäytettä, runsaasti kinuskia ja maapähkinärouhetta. Laktoositon.

Pitkäviineri

Tässä viinerissä riittää pituutta ja näköä! Päällä vaniljakreemitäyte, mansikka- vadelma- mustikka-omenahillo ja vaaleanpunainen pomada. Laktoositon.

Tanskalainen viineri

Todellinen klassikkoviineri. Päällä mansikka- vadelma-mustikka- omenahilloa sekä vaaleanpunaiset pomadaraidat.  Laktoositon.

Karpaloviineri

Kaunis käsinleivottu kierreviineri jonka pohjalla murotaikinaa. Sisällä vaniljakreemitäyte ja pinnalla raikasta karpalohilloa sekä valkoista pomadaa.

Raeviineri

Näyttävä perinneviineri. Päällä vaniljakreemitäyte, mansikka-vadelma-mustikka- omenahilloa sekä raesokeria. Laktoositon.

Luumuviineri

Vilénin erikoinen. Luumuhillolla ja meidän omalla salaisella reseptillä valmistetulla kreemillä täytetty torvenmallinen viineri jonka päällä pomadaraidat. Vähälaktoosinen.

Mandariiniviineri

Raikas viineri jonka päällä vaniljakreemitäyte, mandariinilohkoja ja raesokeria. Laktoositon.

Kermakolmioviineri

Rapea kolmionmallinen täyteviineri, jonka sisällä aprikoosihilloa ja kermaa. Laktoositon.

Kermaviineri

Käsinleivottu täyteviineri jonka sisällä mansikka- vadelma-mustikka-omenahilloa sekä kermaa. Laktoositon.

Kampaviineri

Herkullinen kampaviineri kuuluu klassikkoviinereihin ja on vuodesta toiseen palaverien suosikkituote. Sisällä mantelitäytettä ja päällä raesokeria sekä maapähkinälastua. Laktoositon.

Voiviineri

Kaunis kahdeksikon mallinen viineri joka sisältää voita. Päällä vaniljakreemitäyte sekä pomadaraidat. Vähälaktoosinen.

Tyynyviineri

Nimensä mukaisesti tyynynmallinen hillitty ja herkullinen viineri. Sisällä mansikka- vadelma-mustikka-omenahilloa.  Laktoositon.