Leivokset

Perunaleivos

Klassiset perunaleivokset sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Leivoksen sisällä maistuu mansikkahillo ja Vilénin kuuluisa omalla reseptillä valmistettu kreemi. Myös herkullisen kaakao-arrakkikuorrutteen valmistamme itse. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Kinuskileivos

Suussa sulavaa kinuskia, kermaa ja vadelmahilloa. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. Laktoositon.

Mansikkaleivos

Vilénin klassikkoherkku jo vuosikymmenien ajan! Mansikkaa, mansikkahilloa sekä Vilénin omilla resepteillä valmistetut kreemitäyte ja -leivospohjat. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Aleksanterinleivos

Perinteinen aleksanterinleivos on Venäjän Keisari I:n mukaan nimetty murotaikinaleivos. Leivoksen sisällä vadelmahilloa ja päällä pomadakuorrutus ja suklaaraidat. Myydään kappaleittain, 2kpl/pkt tai 3 kpl/pkt. Laktoositon.

Porkkanaleivos

Mehevä suosikkileivonnainen joka kätkee sisäänsä porkkanaa ja kanelia. Kuorrutuksen kruunaa sulatejuustokuorrutus ja pinnalla mantelimurua. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Mokkapala

Kahvipöydän suosikki, joka maistuu kaiken ikäisille! Suklaisessa mokkapalassa maistuu kevyesti kahvi. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Vadelmaleivos

Näyttävä leivos sisältää vadelmahilloa, vadelmaa ja kermaa. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. Laktoositon.

Suklaaleivos

Vanhan ajan mansikka-suklaaleivos, jonka välissä Vilénin kuuluisaa kreemiä. Vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Hedelmäleivos

Raikas ja näyttävä hedelmäleivos. Sisällä aprikoosihilloa ja pinnalla ihanaa mango-appelsiini-limetäytettä. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. Laktoositon.

Tryffelileivos

Ihana murotaikinapohja, ananas-grapetäytettä ja valkosuklaakuorrutus. Myydään kappaleittain, 2kpl/pkt tai 3 kpl/pkt. Laktoositon.

Omenaleivos

Vanhanajan omenaleivos hurmaa kahvipöydässä! Vilénin lehtevä voitaikina ja raikasta omenahilloa, näillä aineksilla syntyy todellinen klassikkoleivos. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Mousseleivos

Mousseleivoksia saatavana mansikan, suklaan, vadelman ja mangon makuisina.  Raaka-aineiltaan gluteeniton, valmistetaan jauholeipomossa. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.  Laktoositon.