Piiraat ja voitaikinaleivonnaiset

Mansikka-raparperipiiras

Valloittava herkku jonka taikinassa runsaasti raparperia ja pinnalla mansikkatäytettä. Pehmeä piiras pysyy pehmeänä usean päivän ajan! Maistuu myös kevyesti lämmitettynä vaikka jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt.

Mustikkapiiras

Kuohkea piiraspohja ja päällä herkullista mustikkatäytettä ja mustikkaa. Säilyttää pehmeytensä usean päivän ajan. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt.

Toscapiiras

Tämä piiras tuo lapsuuden mieleen! Perinteinen maistuva kahvipöydän herkku. Myydään irtonaisena tai 2kpl/pkt.

Toscapalat 6kpl/pkt 250g

Maistuvat toscapiiraspalat pienemmässä koossa. Pakkauksessa 6kpl.

Omenapiiras

Omenahilloa ja omenalohkoja, nam! Tämän piiraan kaveriksi sopii myös hyvin vaniljajäätelö tai vaniljakastike. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Vadelmapiiras

Kuohkea piiraspala vadelmatäytteellä. Myydään kappaleittain  tai 2kpl/pkt.

Ananaspiiras

Raikas pehmeä piiras, jossa päällä omenahilloa ja ananasta.  Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt.

Vadelmatorttu

Lapsuudesta tuttu! Kevyesti sitruunainen torttu päällänsä reilusti vadelmahilloa ja pomadakuorrutus. Pitkään säilyvä leivonnainen. Myydään kappaleittain  tai 5kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Tuulimylly

Vilénin vanhalla perinnereseptillä leivottu makea voitaikinaleivonnainen. Nimensä mukaisesti ulkonäöltään muistuttaa tuulimyllyn siipiä. Voitaikinapohja ja pomada kuorrutus. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Omenahyve sokeriton

Lehtevää voitaikinaa, raikasta omenahilloa, omenalohkoja ja kanelia. Vuosikymmeniä tuotevalikoimassa ollut ihana vanhan ajan leivonnainen. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Hevosenkenkä

Raikasta omenahilloa sisällä ja suklaakuorrutus pinnalla. Lehtevästä voitaikinasta leivottu leivonnainen, joka on ollut tuotevalikoimassa yli 50 vuoden ajan. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Sitruunapulla

Kaikkihan me rakastamme kuivakakkuja ja tämä pulla on kuin sitruunakakku minikoossa! Kevyesti sitruunainen pulla on vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain, 2kpl/pkt tai 5kpl/pkt.