Pullat

Voipulla

Vanhan ajan kaksikerroksinen oikea voipulla.  Vilénin Leipomon perustajien Eilan ja Maurin perinteisellä reseptillä. Näitä ei enää jokapaikasta saa! Myydään kappaleittain, 2kpl/pkt ja 5kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Mustikka-rahkapulla

Nyt ei ole täytteissä säästelty! Ihanaa mustikkaa sisällä ja päällä rahkatäytettä sekä tomusokeria . Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Laktoositon.

Korvapuustit

Vilénin isot mehevät korvapuustit saatavana kappaleittain, 2 kpl/pkt tai 8kpl:n pusseissa. Laktoositon.

Solmupulla

Tämä kristallipullaksikin kutsuttu pulla on yksi parhaista ellei juuri se paras pulla! Kardemummainen pullataikina sisällään mantelinmakuista täytettä sekä pinnalla ohut kerros kristallin tavalla kimaltelevaa sokeria. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Laktoositon.

Voisilmäpulla

Vastustamaton kaikkien rakastama pulla. Sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Myydään kappaleittain tai 5 kpl/pss. Vähälaktoosinen.

Bostonpulla

Kardemummainen pullataikina sisällään kaneliremonssitäyte ja päällä toscatäytettä sekä mantelirouhetta ja valkoista pomadakuorrutetta. Ihana pulla kauniissa bostonpulla-renkaassa! Myydään kappaleittain. Laktoositon.

Raepulla

Tämä pulla on oikea peruspullien pulla! Sopii niin arkeen kuin juhlaan, sekä kotiin että isoihin kahvituksiin. Laktoositon. Myydään kappaleittain.