Vaaleat leivät

Kauraleipä 400g

Leivotaan yhdellä Vilénin vanhimmista resepteistä. Käytetyistä viljaraaka-aineista 17,6 % on täysjyväkauraa.

Kauralla on ravintosisältönsä ansiosta monia loistavia ominaisuuksia terveydelle ja keholle.

Kauraleivässä yhdistyvät maku ja terveellisyys.

Laktoositon.

Viljakas 400g

Maukas ja terveellinen siemenleipä. Taikinassa mm. ohrahiutaletta, perunahiutaletta, kaurahiutaletta ja pinnalla pellavansiementä ja auringonkukansiementä.

Laktoositon.

Sekaleipä 400g

Lapsuudesta tuttu hiivaleipä!

Pehmeä vanhanajan reikäleipä Vilénin perinnereseptillä. Laktoositon.

Sekahiivaleipä 400g

Vuosikymmenestä toiseen suosittu, siivutettu vanhanajan sekahiivaleipä. Leivottu juureen.

Sisältää grahamjauhoa ja hiivaleipävehnäjauhoa.

Laktoositon.

Potaska 350g

Suuren suosion saavuttanut pehmeän kostea Potaska-leipä.

Taikinassa runsaasti perunaa sekä makua antamassa ohraa. Saamiemme asiakaspalautteiden mukaan Potaska-leipä toimii kuulemma myös pizzapohjana!

Laktoositon.

Ranskanleipä 500g

Isoäidin vanhalla reseptillä.

Kyllä, leivomme ylpeydellä tätä perinteistä ”ranskanpullaa”.

Kaunis viilto ja rapea pinta –siitä on Vilénin ranskanleipä tehty.

Laktoositon.

Arinaleipä 500g

Trendikäs rapeakuorinen arinaleipä leivotaan vehnäjauhosta, ohrasta ja perunasta.  Laktoositon.

Omenaleipä 400g

Tiivisrakenteinen, tuhti ja makeampi leipä. Leivontaan käytetään vehnärouhetta,  auringonkukansiementä, siirappia, omenahilloa ja mämmimallasta. Sisukseltaan tummanpuhuva leipä. Laktoositon.

Jussin Leipä 400g

Yrittäjä Jussi Vilénin nimikkoleipä! Siivutettu terveellisempi leipä vehnäjauhosta ja trendikkäästi kaurasta. Laktoositon.

Moniviljapolakka 400g

Kuohkea ja maukas siivutettu polakka.

Sisältää kauralesettä ja -hiutaletta, pellavansiementä, seesaminsiementä, vehnälesettä, auringonkukansiementä ja maissijauhoa. Laktoositon.

Maalaispolakka 400g

Rouheinen rapeakuorinen herkkupolakka jossa makua ja luonnnetta.

Kokonaisena tai siivutettuna. Laktoositon.

Sekahiivavuoka 400g ja 800g

Tämä siivutettu vuokaleipä jatkaa voittokulkuaan vuosikymmenestä toiseen!

Leivontaan käytetään hiivaleipävehnä- ja grahamjauhoa.

Saatavana myös kokonaisena tai pitkittäin siivutettuna voileipäkakkuihin.

Kaksi eri kokovaihtoehtoa. Laktoositon.

Maustevuoka 400g ja 800g

Maukas makea vuokaleipä. Leivonnassa käytetty vehnäjauhoa, hiivaleipävehnäjauhoa, ruisjauhoa, siirappia ja anista. Saatavana kahta eri kokoa: 400g ja 800g. Kokonaisena tai siivutettuna. Laktoositon.

Pehtoorin vuoka 530g

Juureen leivottu tummasisuksinen vuokaleipä.

Rikas taikina syntyy hiivaleipäjauhosta, ruisjauhosta, auringonkukansiemenestä, siirapista, perunahiutaleesta ja seesaminsiemenestä.

Siivutettu. Laktoositon.

Käsinleivotut patongit

Patonki 300g   Perinteinen vehnäpatonki. Laktoositon

Valkosipulipatonki 300g  Maistuvassa patongissa runsaasti valkosipulirouhetta. Laktoositon

Juustopatonki 300g  Runsaalla juustolla kuorrutettu patonki. Laktoositon.

Maalaispatonki 300g

Rouheassa maalaispatongissa on makua ja luonnetta. 

Laktoositon.

Graham-juustopatukka 3 kpl/390g

Näiden pikku patonkien leivonnassa käytetään grahamjauhoa ja pinnalla on runsas juustokuorrutus. Myydään 3kpl:n pakkauksessa. 

Laktoositon.

Eila-mummon puhtileipä 400g

Tämä leipä on kunnianosoitus Vilénin Leipomon toiselle perustajalle, Eila Vilénille (1924-2017) hänen 41-vuotisesta elämäntyöstään. Eila-mummon puhtileivän reseptiä hiottiin pitkään ja leivästä tulikin maukas, vanhan ajan hiivaleipä, jossa on paljon makua ja luonnetta! Leipä sisältää taikinanjuurta, vehnää, ruista, runsaasti siemeniä ja kauraa. Tällä leivällä on meille erityinen merkitys ja ihanaa, että myös asiakkaamme ovat rakastuneet tähän leipään. Laktoositon.

Viléniläinen 400g

Vilénin Leipomon 70-vuotis juhlaleipä. Tämä leipä leivotaan trendikkäästi hapanjuureen, mikä antaa leivälle aromikasta makua ja lisää sen säilyvyyttä. Leipä saavutti heti asiakkaidemme suosion ja olemme siitä todella iloisia! Laktoositon