Munkit

Hillomunkki

Vilénin kuuluisat munkit tunnetaan herkullisesta taikinasta ja runsaasta omenahillosta.

Näillä munkeilla kisattiin myös munkinsyönnin Maailmanmestaruuskilpailut toukokuussa 2019.

Saatavana kappaleittain irtonaisena tai 8kpl/pss. Laktoositon, maidoton.

Kreemimunkki

Vilénin lippulaiva-tuote vuodesta toiseen! Herkullinen munkkitaikina sisällään Vilénin varjellulla reseptillä valmistettu kreemitäyte. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Vaniljamunkki

Vilénin herkullinen munkki sisällään raikasta vaniljakreemiä. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 8kpl/pss. Laktoositon.

Possumunkki

Vilénin possumunkit, klassikkoherkku! Munkin sisällä raikas omenahillo. Myydään kappaleittain irtonaisena, 2kpl/pkt tai 5kpl/pss. Laktoositon, maidoton.

Rinkilämunkki

Jos et kaipaa munkkiisi hilloa, tämä maistuva rinkilämunkki on sinun valintasi! Myydään kappaleittain irtonaisena, 2kpl/pkt tai 5kpl/pkt. Laktoositon, maidoton.

Suklaamunkki

Herkullinen munkkitaikina, sisällä Vilénin varjellulla reseptillä valmistettu suklaakreemi ja suklaakuorrutus. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Toffeemunkki

Munkin sisällä valuva ihana vaniljakreemitäyte ja pinnalla toffeekuorrutus. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 2kpl/pkt. Laktoositon.

Banaanimunkki

Täytemunkin sisällä Vilénin kuuluisa banaaninmakuinen kreemi sekä ihana banaanikuorrutus. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Mustikkamunkki

Mehevää mustikkatäytettä runsaasti ja maistuva taikina. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 2kpl/pkt. Laktoositon, maidoton.

Donitsi

Leivotaan herkullisesta kardemumma-taikinasta. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 5kpl/pkt. Laktoositon. Saatavana myös kuorrutettuina. Kuorrutteissa valittavina suklaa, mansikka, banaani, kinuski tai valkosuklaa.

Wienermunkki

Wienermunkki perinteisellä raikkaalla aprikoosihillolla. Myydään kappaleittain irtonaisena tai 2kpl/pkt. Laktoositon, maidoton.

Jättikreemimunkki

Suositusta lippulaiva-tuotteesta saatavilla myös jättikokoinen kreemimunkki. Loistava lahja kreemimunkin ystävälle, tupaantuliaisviemiseksi, mökkituliaiseksi, syntymäpäiväsankarille tms. Jättikreemimunkkia leivotaan 2-10 kertaisena. Tilaustuote. Ota yhteyttä leipomolle, kerromme mielellämme lisää.

Jättimunkit

Myös muita munkkejamme leivomme jättikokoisina. Nämä ovat loistavia ja herkullisia lahjaideoita! Tilaustuotteita. Ota yhteyttä leipomolle, kerromme mielellämme lisää.