Mansikkakääretorttu 450g

Käsinleivotun kääretorttumme täytteenä on mehevää omalla reseptillämme valmistettua mansikkakreemiä. Tämä tuote on oikea ikisuosikki vuosikymmenestä toiseen! Vähälaktoosinen.

Suklaakääretorttu 450g

Kääretorttuihimme valmistamme itse käsityönä sekä torttupohjat että täytteet. Suklaakääretorttu on ollut valikoimassamme vuosikymmeniä ja rakastettua kääretorttua leivomme edelleen päivittäin! Vähälaktoosinen.

Vadelmakääretorttu 450g

Marjaisa vadelmakääretorttumme kruunaa kahvihetken! Vähälaktoosinen.

Herrasväen pikkuleipä

Käsityönä leivotut herrasväen pikkuleivät kuuluvat pikkuleipien aateliin. Voilla leivottuja, välissä vadelmahilloa. Tilaustuote, olethan ystävällisesti yhteydessä myyntiimme. Paino n.10-12 kpl/200g.

Herrasväen ylioppilaspikkuleipä

Ylioppilaspikkuleivät kuuluvat ehdottomasti ylioppilasjuhlien kahvipöytään! Käsityönä voilla leivotut pikkuleivät ovat tilaustuote. Olethan ystävällisesti yhteydessä myyntiimme.

Kaneliässä pikkuleipä

Pikkuleipien ikisuosikki! Nämä perinteiset pikkuleivät sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Käsityönä voilla leivotut kaneliässämme ovat tilaustuote, olethan yhteydessä myyntiimme.

Voikranssi pikkuleipä

Herkullisen vaaleat pikkuleivät ihastuttavat yksinkertaisuudellaan ja eleettömyydellään. Käsityönä leivotut, voilla tietenkin! Vähälaktoosinen. Tilaustuote, olethan ystävällisesti yhteydessä myyntiimme.