Vaaleat leivät

Kauraleipä 400 G

Leivotaan yhdellä Vilénin vanhimmista resepteistä. Käytetyistä viljaraaka-aineista 17,6 % on täysjyväkauraa.

Kauralla on ravintosisältönsä ansiosta monia loistavia ominaisuuksia terveydelle ja keholle.

Kauraleivässä yhdistyvät maku ja terveellisyys.

Laktoositon.

Viljakas 400 G

Maukas ja terveellinen siemenleipä. Taikinassa mm ohrahiutaletta, perunahiutaletta, kaurahiutaletta ja pinnalla pellavansiementä ja auringonkukansiementä.

Laktoositon.

Sekaleipä 400 G

Lapsuudesta tuttu hiivaleipä!

Pehmeä vanhanajan reikäleipä Vilénin perinnereseptillä. Laktoositon.

Perunarievä 300 G

Virtolainen perinteinen rievä.

Pehmeytensä tämä rievä saa ohrajauhosta ja perunahiutaleesta.

Laktoositon.

Sekahiivaleipä 400 G

Vuosikymmenestä toiseen suosittu vanhanajan sekahiivaleipä.

Siivutettu. Sisältää mm grahamjauhoa ja hiivaleipäjauhoa.

Laktoositon.

Potaska 350 G

Suuren suosion saavuttanut pehmeän kostea Potaska.

Taikinassa makua antavat perunahiutale ja ohrajauho.

Laktoositon.

Ranskanleipä 500 G

Isoäidin vanhalla reseptillä.

Kyllä, leivomme ylpeydellä  tätä perinteistä ”ranskanpullaa”.

Kaunis viilto ja rapea pinta –siitä on Vilénin ranskanleipä tehty.

Laktoositon.

Arinaleipä 500 G

Trendikäs rapeakuorinen arinaleipä leivotaan mm ohrahiutaleesta ja

perunahiutaleesta. Pakataan paperipussiin. Laktoositon.

Omenaleipä 400 G

Tiivisrakenteinen tuhti ja makeampi leipä. Leivontaan käytetään mm vehnärouhetta,  auringonkukan siementä, siirappia, omenahilloa ja mämmimallasta. Sisukseltaan tummanpuhuva leipä. Pakataan paperipussiin. Laktoositon.

Jussin Leipä 400 G

Siivutettu terveellinen leipä kaurasta. Laktoositon

Moniviljapolakka 400 G

Kuohkea ja maukas siivutettu polakka.

Sisältää mm kauralesettä ja -hiutaletta, pellavansiementä, seesaminsiementä, vehnälesettä, auringonkukansiementä ja maissijauhoa. Laktoositon.

Maalaispolakka 400 G

Rouheinen rapeakuorinen herkkupolakka jossa makua ja luonnnetta.

Kokonaisena tai siivutettuna. Laktoositon.

Sekahiivavuoka 400 G ja 800 G

Tämä siivutettu vuokaleipä jatkaa voittokulkuaan vuodesta toiseen.

Leivontaan käytetään mm grahamjauhoa.

Saatavana myös kokonaisena tai pitkittäin siivutettuna.

Kaksi eri kokovaihtoehtoa. Laktoositon.

Maustevuoka 400 G ja 800 G

Maukas makea vuokaleipä. Leivonnassa käytetty vehnäjauhoa, hiivaleipäjauhoa, ruisjauhoa, siirappia ja anista. Saatavana kahta eri kokoa: 400g ja 800g. Kokonaisena tai siivutettuna. Laktoositon.

Pehtoorin vuoka 530 G

Juureen leivottu tummasisuksinen vuokaleipä.

Rikas taikina syntyy hiivaleipäjauhosta, ruisjauhosta, auringonkukansiemenestä, siirapista, perunahiutaleesta ja seesaminsiemenestä.

Siivutettu. Laktoositon.

Patongit

Patonki 300g   Perinteinen vehnäpatonki. Laktoositon

Valkosipulipatonki 300g  Maistuvassa patongissa runsaasti valkosipulirouhetta. Laktoositon

Juustopatonki 300g  Runsaalla juustolla kuorrutettu patonki. Laktoositon.

Maalaispatonki 300 G

Rouheassa maalaispatongissa on makua ja luonnetta. 

Laktoositon.

Grahamjuustopatukka 3kpl/390 G

Näiden pikku patonkien leivonnassa käytetään grahamjauhoa ja pinnalla on runsas juustokuorrutus. Myydään 3kpl:n pusseissa. 

Laktoositon.

Jyväpatukka 3kpl/360 G

Runsaasti jyviä sisältävä jyväpatukka on tummasisuksinen maukas pieni patonki.

Leivonnassa käytetään mm ruisjauhoa, ohrahiutaletta, vehnähiutaletta, vehnälesettä ja siirappia. Leivästä löytyy myös pellavansiementä ja auringonkukansiementä.

Myydään 3kpl:n pusseissa. Laktoositon.