Piiraat ja voitaikinaleivonnaiset

Mansikkaraparperipiiras

Valloittava herkku jonka taikinassa raparperia ja pinnalla mansikkatäytettä. Pehmeä piiras pysyy pehmeänä usean päivän ajan! Maistuu myös kevyesti lämmitettynä vaikka jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt.

Mustikkapiiras

Kuohkea piiraspohja ja päällä herkullista mustikkatäytettä ja mustikkaa. Säilyttää pehmeytensä usean päivän ajan. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt.

Toscapiiras

Tämä piiras tuo lapsuuden mieleen! Perinteinen maistuva kahvipöydän herkku. Myydään irtonaisena tai 2kpl/pkt.

Toscapalat 6kpl/pkt 250g

Maistuvat toscapiiraspalat pienemmässä koossa. Pakkauksessa 6kpl.

Omenapiiras

Omenahilloa ja omenalohkoja, nam! Tämän piiraan kaveriksi sopii myös hyvin vaniljajäätelö tai vaniljakastike. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Vadelmapiiras

Kuohkea piiraspala vadelmatäytteellä. Myydään kappaleittain  tai 2kpl/pkt.

Ananaspiiras

Raikas pehmeä piiras, jossa päällä omenahilloa ja ananasta.  Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt.

Vadelmatorttu

Kevyesti sitruunainen torttu päällänsä reilusti vadelmahilloa ja pomadakuorrutus. Pitkään säilyvä leivonnainen. Myydään kappaleittain  tai 5kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Tuulimylly

Vilénin vanhalla perinnereseptillä leivottu makea voitaikinaleivonnainen. Nimensä mukaisesti ulkonäöltään muistuttaa tuulimyllyn siipiä. Voitaikinapohja ja pomada kuorrutus. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Omenahyve

Lehtevää voitaikinaa, raikasta omenahilloa, omenalohkoja ja kanelia. Vuosikymmeniä tuotevalikoimassa ollut vanhan ajan leivonnainen. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Hevosenkenkä

Raikasta omenahilloa sisällä ja suklaakuorrutus pinnalla. Lehtevästä voitaikinasta leivottu leivonnainen, joka on ollut tuotevalikoimassa yli 50 vuoden ajan. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt. Vähälaktoosinen.

Sitruunapulla

Kaikkihan me rakastamme kuivakakkuja ja tämä pulla on kuin sitruunakakku minikoossa! Kevyesti sitruunainen pulla on vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain, 2kpl/pkt tai 5kpl/pkt.