Leivokset

Perunaleivos

Klassiset perunaleivokset sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Leivoksen sisällä maistuu mansikkahillo ja Vilénin kuuluisa omalla reseptillä valmistettu kreemi. Myös herkullisen kaakao-arrakkikuorrutteen valmistamme itse. Vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.

Kinuskileivos

Suussa sulavaa kinuskia, kermaa ja vadelmahilloa. Laktoositon. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.

Mansikkaleivos

Vilénin klassikkoherkku jo vuosikymmenien ajan! Kääretorttupohja saa vierelleen mansikkahilloa, mansikkaa ja Vilénin omalla reseptillä valmistettua kreemiä. Vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.

Aleksanterinleivos

Perinteinen aleksanterinleivos on Venäjän Keisari I:n mukaan nimetty murotaikinaleivos. Leivoksen sisällä vadelmahilloa ja päällä pomadakuorrutus ja suklaaraidat. Laktoositon. Myydään kappaleittain, 2kpl/pkt tai 3 kpl/pkt.

Porkkanaleivos

Mehevä suosikkileivonnainen joka kätkee sisäänsä porkkanaa ja kanelia. Kuorrutuksen kruunaa sulatejuustokuorrutus ja pinnalla mantelimurua. Vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.

Mokkapala

Kahvipöydän suosikki, joka maistuu kaiken ikäisille! Suklaisessa mokkapalassa maistuu kevyesti kahvi. Vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.

Vadelmaleivos

Näyttävä leivos sisältää vadelmahilloa, vadelmaa ja kermaa.  Laktoositon. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.

Suklaaleivos

Vanhan ajan mansikka-suklaaleivos, jonka välissä Vilénin kuuluisaa kreemiä. Vähälaktoosinen. Myydään kappaleittain tai 2kpl/pkt.

Hedelmäleivos

Raikas ja näyttävä hedelmäleivos. Sisällä aprikoosihilloa ja pinnalla ihanaa mango-appelsiini-limetäytettä. Laktoositon, maidoton. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt. 

Tryffelileivos

Ihana murotaikinapohja, ananas-grapetäytettä ja valkosuklaakuorrutus. Laktoositon. Myydään kappaleittain, 2kpl/pkt tai 3 kpl/pkt.

Omenaleivos

Vanhanajan omenaleivos hurmaa kahvipöydässä! Lehtevä voitaikina ja raikasta omenahilloa, näillä aineksilla syntyy todellinen klassikkoleivos. Laktoositon. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.

Mousseleivos

Mousseleivoksia saatavana mansikan, suklaan, vadelman ja mangon makuisina.  Luontaisesti gluteeniton, valmistetaan jauholeipomossa. Laktoositon. Myydään kappaleittain tai 2 kpl/pkt.